Novak Đoković oduševio Kineze u Borbi polova

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2013, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković oduševio Kineze u "Borbi polova"

Najbolji teniser sveta je džentlmenski izgubio u "Borbi polova", održanoj povodom desetogodišnjice Kineskog opena, ali je još jednom oduševio publiku.

 Na Li i Novak Đoković  

Srpski igrač je nastupio u Pekingu u opremi za Dejvis kup, a tokom egzibicionog meča se oprobao kao fotograf, sakupljač loptica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i glavni sudija.

 

Na kraju, Đoković je doživeo poraz od pete teniserke sveta, Kineskinje Na

Li - 2:3, pred oko 12.000 gledalaca.

 

 

 

Prihod od meča će otići za razvoj juniorskog tenisa u Kini. 

 

 

A, prethodno je Novak bio oduševljen dočekom na aerodromu, kada je istakao da je imao osećaj kao da je stigao kući.

   

Novaka sada očekuju takmičarski izazovi. Od 30. septembra će učestvovati na ATP turniru u Pekingu, gde je slavio tri puta (2009, 2010, i 2012. godine) i ne zna za poraz.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novak Đoković oduševio Kineze u "Borbi polova"

Izvor: Dzungla.org, 27.Sep.2013

Najbolji teniser sveta je džentlmenski izgubio u „Borbi polova“, povodom desetogodišnjice Kineskog opena, ali je još jednom oduševio publiku. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.