Novak Đoković na tajnom zadatku (Video)

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković na tajnom zadatku (Video)

Sa novim “oružjem” u nove pobede

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, premijerno će predstaviti svoj novi HEAD Speed reket na Australijen Openu, u januaru 2013.

U ekskluzivnom video klipu koji prati kampanju videćete da je Novak već testirao svoj novi misteriozni “G” reket, a saznaćete i šta se dogodilo na terenu kada je srpski teniser dobio priliku da ga upotrebi.

Novi HEAD-ov “G” Speed reket proizveden je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << po najnovijoj tehnologiji sa ciljem da obezbedi loptici izvanrednu brzinu. Zvanično će biti predstavljen u petak, 11. januara 2013. godine.

Pre lansiranja reketa 50 najsrećnijih dobitnika imaće priliku da testiraju Noletovo novo tajno oružje.

Posetite stranice www.head.com/G i www.facebook.com/headtennis i osvojite jedan od 50 prototipa ekskluzivnih HEAD-ovih reketa. Ako pritom ostavite i vaš komentar, bićete u prilici da osvojite i specijalan crni kofer za reket.

Izvor:  Puls
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajno oružje Novaka Đokovića

Izvor: Economy.rs, 22.Nov.2012

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, premijerno će predstaviti svoj novi HEAD Speed reket na Australijen Openu, u januaru 2013.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.