Novak Đoković glumio grubijana u „Čikaškim perverzijama”

Izvor: Politika, 17.Feb.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković glumio grubijana u „Čikaškim perverzijama”

Najbolji teniser sveta pojavio se kao specijalni gost u popularnoj predstavi u Domu omladine Beograda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pojavio se kao specijalni gost u popularnoj predstavi „Čikaške perverzije”, preksinoć u Domu omladine Beograda (DOB), na sveopšte iznenađenje i oduševljenje prisutnih gledalaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Srpski teniser je sa suprugom Jelenom Đoković u nedelju uveče gledao „Čikaške perverzije”, a par je posle izvođenja ovog komada posetio glumačku ekipu koju čine: Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević. Tokom druženja sa glumačkom ekipom, došli su na ideju da se Đoković neočekivano pojavi na „daskama koje život znače” u ponedeljak uveče, u poslednjoj od četiri rasprodate izvedbe „Čikaških perverzija” tokom ovog meseca.

 

Novak i Jelena Đoković sa glumcima iz predstave – Brankom Pujić, Olgom Odanović, Draganom Jovanovićem i Igorom Đorđevićem 

Novak Đoković se pojavio na sceni kratko, u ulozi grubijana, dečka junakinje koju tumači Branka Pujić. Na molbu junaka, koje igraju Jovanović i Đorđević, da sedne sa njima na piće, junakinja koju tumači Branka Pujić objasnila je da ne može, jer je čeka dečko. Kada joj nisu poverovali, ona je pozvala svog partnera, a na scenu je išetao najbolji teniser sveta, i to u ulozi grubijana. Đoković se pojavio u šarenom šortsu, narandžastoj košulji i patikama, sa naočarima na glavi, i upitao: „Je li te neko dira, mala?” Publika je pojavljivanje našeg najboljeg tenisera pozdravila burnim aplauzom, povicima „bravo” i zvižducima odobravanja.

Đoković je poznat po imitiranju svojih kolega, a do sada je gostovao u akcionom filmu „Plaćenici 2” sa Silvesterom Staloneom, koji je 2011. godine sniman u Bugarskoj. Novak je tada snimio nekoliko scena, u kojima je igrao sebe i u kojima se protiv terorista borio reketom. Međutim, kadrovi u kojima je on igrao na kraju nisu ušli u finalnu verziju filma 2012. godine.

Podsetimo, „Čikaške perverzije”, rađene po motivima drame Dejvida Memeta „Seksualne perverzije u Čikagu”, od premijere 1993. godine zaključno sa 2005. godinom, uživale su status hit predstave koju je videlo više od 200.000 posetilaca. Posle skoro 10 godina pauze, Jovanović je jesenas odlučio da publici vratiti „Perverzije”, izuzetno uspešnom severnoameričkom turnejom (u okviru koje je glumačka ekipa stiglo i do Čikaga), kao i rasprodatim izvođenjima krajem decembra u DOB-u. „Čikaške perverzije” biće ponovo igrane u DOB-u, 28. i 30. marta, 13. i 14. marta biće izvedene u Pozorištu mladih u Novom Sadu, a 27. marta u Domu vojske u Pančevu, a sve predstave počinju u 20 sati.

R. S.

objavljeno: 18.02.2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRANKA PUJIC Novak Djokovic je divan i sjajan glumac

Izvor: medio.rs, 18.Feb.2015, 02:16

- Novak je odličan partner, i kad je obukao kostim i izašao na scenu odmah je ušao u kakarter lika. Zaista, ovo je bilo jedno jedinstveno i mnogo lepo iskustvo - rekla je poznata glumica..Novak Đoković bio je gost iznenađenja u predstavi “Čikaške perverzije”, u kojoj su još igrali Dragan...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.