Novak Đoković bio gost Ričarda Brensona

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2012, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković bio gost Ričarda Brensona

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković vratio se u petak u Monte Karlo, posle četvorodnevnog radnog odmora na Karibima
Novak i Jelena sa Mikaelom Brajan

NAJBOLJI teniser na svetu Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << vratio se u petak u Monte Karlo, posle četvorodnevnog radnog odmora na Karibima. Naime, Nole je zajedno sa braćom Brajan, Džonom Mekinroom i Markom Filipusisom, učestvovao na egzibicionom humanitarnom turniru „Neker kup“, koji na svom privatnom ostrvu Neker organizuje engleski biznismen i milijarder ser Ričard Brenson (četvrti najbogatiji stanovnik Velike Britanije). Srpski teniser na Karibima je boravio sa devojkom Jelenom Ristić, a osim u turniru, uživali su i u sporednim aktivnostima, poput raznih sportova na vodi.
- Poslednjih nekoliko nedelja bio sam sa Jelenom na odmoru, na jednom prelepom tropskom ostrvu i zbog toga vam se nisam javljao – napisao je Đoković na „Tviteru“.
- Posle naporne ali uspešne godine, baš mi je trebalo da se isključim, opustim i napunim baterije.
Popularni par slikao se sa malenom Mikaelom, ćerkom tenisera Bobija Brajana, koji je sa bratom Majkom takođe učestvovao na kupu. Primećujemo da im beba u naručju odlično stoji, a mnogobrojne Noletove obožavateljke već su se izjasnile da će njihov idol biti neodoljiv tata.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Žao mi je što neću biti uz rukometašice

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je minulih dana bio gost jednog od najbogatijih ljudi na planeti Ričarda Brensona na ostrvu Neker. Srpski as je napunio baterije na plažama Karipskog mora, družio sa sa kolegama teniserima, glumcima, režiserima, svetskim biznismenima, ali nije zaboravio na srpske...

Nastavak na Sportal.rs...

Novak Đoković bio gost Ričarda Brensona

Izvor: Poznati.info, 15.Dec.2012, 11:02

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković vratio se u petak u Monte Karlo, posle četvorodnevnog radnog odmora na Karibima..NAJBOLJI teniser na svetu Novak Đoković vratio se u petak u Monte Karlo, posle četvorodnevnog radnog odmora na Karibima. Naime, Nole je zajedno sa braćom Brajan, Džonom Mekinroom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.