Novak Đoković: Za decu uvek ima vremena

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Za decu uvek ima vremena

Povodom intimne proslave, najbolji teniser sveta otišao je na ručak u renomirani restoran na obali Dunava, ali odmah je bio primećen od strane dva mališana koji su mu, uz pomoć svojih roditelja, napravili zasedu kako bi izmamili autogram i zajedničku fotografi

Novak Đoković, foto: Dragana Udovičić

Monte Karlo jeste lep, ali i Zemun ima svojih prednosti. Najbolji teniser sveta, zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << stanovnik Monte Karla, Novak Đoković (28) izašao je početkom nedelje sa svojom suprugom Jelenom (29) u jedan od najboljih ribljih restorana na Zemunskom keju. Kako se ubrzo saznalo, Đoković je kumovao svom dugogodišnjem prijatelju, pa je ovaj ručak bio intimna proslava tog događaja.



Ipak, zvanični povod Novakovog boravka u Beogradu ovih dana zapravo su mečevi srpske teniske reprezentacije na predstojećem Devis kupu, od 4. do 6. marta, protiv Kazahstana. Prvi reket sveta određen je da bude na čelu tima u kom su još Viktor Troicki, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić.

Ali, nije sve moglo da prođe idealno, pa je do samog početka mečeva Novak lečio neugodnu infekciju oka, što je njegov nastup u dresu reprezentacije činilo neizvesnim. I upravo to je bio razlog što je u restoran došao noseći zatamnjene naočare a ne da bi se, poput većine svetskih zvezda, iza njih sakrio od radoznalaca i paparaca.

Naravno, odlazak najboljeg tenisera sveta u ugostiteljski objekat na Zemunskom keju, nije mogao da prođe nezapaženo: dva mališana ugledala su šampiona kako ulazi u restoran, a onda smesta euforično otrčali da to objasne roditeljima, kako bi im oni pomogli da stupe u kontakt sa svojim uzorom. S obzirom na to da je Đoković njihov idol, roditelji se nisu protivili tome da ispred restorana naprave zasedu za slavnog sportistu i strpljivo pričekaju da izađe kako bi mu zatražili autogram i zamolili ga za zajedničku fotografiju.

Zahvaljujući dobroj atmosferi, hrani i piću, Jelena i Novak ostali su u ovom renomiranom ugostiteljskom objektu gotovo dva i po sata, što dečake koji su ga čekali, kao i njihove roditelje koji su rešili da pomognu svojim mališanima, nimalo nije pokolebalo u zamisli da se strpe koliko god je potrebno. Naposletku, teniski as se pojavio i kao veliki ljubitelj najmlađe populacije, lično, ali i kroz svoju fondaciju za pomoć deci i mladima, bez problema izašao u susret klincima koji su ga čekali. Potpisao im se na loptice i nasmejan s njima pozirao ispred objektiva.

Piše: Igor Karanov

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.