Noletu častitao i predsednik Tadić

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletu častitao i predsednik Tadić

Novak Đoković je ponos nacije.

Najboljem srpskom teniseru kojeg je sa tribina ponovo bodrio ministar inostranih poslova u Vladi Srbije, Vuk Jeremić , čestitao je i predsednik naše zemlje, Boris Tadić.

Srbi sa Kosmeta spremili zastavu za Novaka VIDEO

Tajms: Đoković ubica divova

Kladionice: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Novak je umoran, nema prevelike šanse

Pogledajte taj-brejk Noleta i Endija VIDEO

- Iskreno Vam čestitam na još jednoj fantastičnoj pobedi u nizu i sjajnom uspehu koji ste ostvarili na Masters seriji u Rimu. Još jednom ste celu naciju učinili neizmerno ponosnom, Želim vam još mnogo pobeda i trofeja u nastavku karijere - stoji u čestitci predsednika Tadića.

Za pobedu u Rimu Novak je rekao da je to najbolja igra, a čestitke su stigle i od zamenika premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

- Čestitam Vam osvajanje turnira Masters serije u Rimu, čime ste dokazali da u ovom trenutku nema boljeg na svetu, Srbija se ponosi Vama - kaže se u ministrovoj čestitci.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Noletu stigla čestitka i iz Crvene zvezde

Izvor: Blic, 16.Maj.2011

Fudblaski klub Crvena zvezda "od srca je čestitao" sedmu uzastopnu titulu koju je Novak Đoković osvojio u 2011. godini. ..Novak je u finalu turnira Masters turnira u Rimu sa 6:4, 6:4, a tok utakmice praćen je i na Marakani tokom prvenstvenog duela između Crvene zvezde i Rada...Zvanični spiker je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.