Nole Šakira

Izvor: RTS, 28.Maj.2010, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole Šakira

Novak Đoković i reprezentativni drug Viktor Troicki snimili su u Parizu šaljivi spot u kome imitiraju pevačicu Šakiru i Rafaela Nadala u zajedničkom nastupu.

Đoković je "glumio" Šakiru, a Troicki Nadala. Njih dvojica su u jednoj prostoriji, sa perikama na glavama.

"O, Bože. Video sam snimak, brat mi ga je poslao. Video sam to pre meča i malo me je spot opustio. Znate, bio sam nervozan pre meča, tako da sam se neverovatno smejao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva minuta. Šta smo to uradili?

Ludo je, jednostavno. Nekad nisam svestan šta radim", rekao je Đoković.

Treći teniser sveta nastavio je onda u šaljivom tonu.

"Moraćete da pitate i Troickog, mog partnera u tom spotu. Vrlo smo ponosni. Nisam još pričao sa Nadalom i ne znam šta misli o tome.

Mislim da bi bio ponosan mojim izvođenjem Šakire. Stvarno sam uložio mnogo energije i napora u to. Hteo sam da impresioniram svog partnera koji je sedeo na stolici i svirao malu gitaru. 'Mešao' sam svim što imam. Bilo je zabavno", rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki,   Pariz

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.