Navratilova: Marej ne može sa Đokovićem na tri dobijena seta

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navratilova: Marej ne može sa Đokovićem na tri dobijena seta

Legendarna Martina Navratilova smatra da će Novak Đoković osvojiti Rolan Garos ove godine.

Mislim da će Novak osvojiti, zaista verujem u to. Priznajem, to sam mislila i prošle godine, a on je naišao na Vavrinku koji je odigrao van pameti. To je bio jedini razlog zbog kojeg Novak nije slavio. Vavrinka je igrao za 10, a Novak možda za 8. Većina kada igra za 9 ili 10 ne pobeđuje Novaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Jednostavno, potrebno je da odigrate najbolji meč u karijeri kao što je Vavrinka uradio“, kaže Navratilova.

Mnogi sada ističu da bi i Endi Marej mogao da napadne trofej u Parizu s obzirom da igra sve bolje na šljaci.

Mislim da Endi ima bolju šansu na travi nego na šljaci. Novak se kreće neverovatno, sve vraća. Lakše je doći u napadačku poziciju na travi nego na šljaci, ma koliko da je trava spora. Na šljaci, Novak jednostavno ne promašuje i ima mnogo vremena da dođe do loptice. Endi igra sjajno, samo je pitanje da li može da igra tako u kontinuitetu. Kada igra svoj najbolji tenis može da pobedi Novaka, ali teško je zadržati taj nivo, posebno na tri dobijena seta na šljaci.“

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.