Izvor: Press, 08.Avg.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK SPREMA TUŽBU! Razlog - Lažne OPTUŽBE

Novak Đoković razmišlja da tuži kanadsku novinarku Helen Peletje, koja ga je bez ijednog dokaza optužila da se dopinguje.
Foto: Instagram
Srpski teniser se juče vratio sa odmora, a iz njegovog tima su rekli da se odmah konsultovao sa advokatima o pitanju gnusnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << laži koje plasiraju iz Montreala, gde je u toku Rodžers kup.
Kandaska novinarka u tekstu za radio RDS napisala je da je od prijatelja saznala da se Novak dopingovao. 
Kako je navela, ITF zna za to, ali štiti nekada najboljeg tenisera sveta.
- Novak je do juče bio na odmoru i odmah se konsultovao s advokatima. Čuli smo se i sa ATP, pa će na osnovu toga proceniti šta mu je činiti. On nikada do sada nije tužio medije, iako su mnogo puta objavljivali neistine. Teniseri ne daju mnogo informacija o povredama zbog konkurencije i onda ima mnogo prostora za spekulacije. Kad god je neki vrhunski igrač bio povređen, pojavljivale su se ovakve priče - objasnili su iz Đokovićevog tima.
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jan 12, 2017 at 4:19am PST

Jedan od prvih Novakovih trenera Nikola Pilić kaže da takvi tekstovi služe samo da se neko proslavi.

- Gluposti. Nema šanse da ATP zna za doping i da ćuti. Posebno kod Novaka, koji je za sve ove godine dva puta više testiran od Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Endija Mareja. Zato što je iz Srbije, zato što je dugo bio prvi... Uvek se nađe neka tuka ili, kako vi u Srbiji kažete, neka ćurka, koja takvim izjavama želi da se proslavi u medijima - jasan je bio Pilić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.