NOVAK POVEĆAO PREDNOST U ODNOSU NA NADALA: Evo kako IZGLEDA ATP lista na kraju sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 16:48

NOVAK POVEĆAO PREDNOST U ODNOSU NA NADALA: Evo kako IZGLEDA ATP lista na kraju sezone (FOTO)

Ubedljivo prvi je Đoković.

Novak Đoković završio je tenisku sezonu porazom u polufinalu Završnog mastersa i od sutra će imati 12030 bodova. Istu sudbinu da je juče izgubio i završio sezonu ima i drugoplasirani Rafael Nadal. On na svom kontu ima 9850 poena i razlika se povećala za 200, jer je toliko u Londonu profitirao Đoković, dok je Španac ostao na svom saldu.

Kao treći sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završava Dominik Tim, ali u slučaju da pobedi  večeras Medvedeva imaće 9625, a ako izgubi ostej na 9125.

Rus Danil Medvedev je četvrti, ali i on će u zavisnosti od večerašnjeg meča imati 8470 ili 7970 bodova.

Ovogogodišnji način bodovanja ide u prilog Federeru koji je peti, dok su iza njega Cicipas, Zverev, Rubljov, Švarcman i Beretini.

Od Srba Dušan Lajović je 26, Filip Krajinović 31, Miomir Kecmanović 44, dok je Laslo Đere 57.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.