Izvor: RTS, 21.Nov.2020, 21:46

Đoković: Tim zasluženo pobedio

Srpski teniser Novak Đoković nakon poraza od Dominika Tima na Završnom mastersu u Londonu, izjavio je da je Austrijanac imao petlju i zaslužio pobedu.
"Sjajan posao, pokazao si petlju kad si bio u zaostatku u taj-brejku trećeg seta, zaslužio si pobedu", naveo je Novak na društvenim mrežama nakon meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Đoković je spasio četiri meč lopte u taj-brejku drugog seta, da bi u taj-brejku trećeg ispustio pobedu, iako je vodio sa 4:0.
"Bilo je zadovoljstvo igrati protiv tebe opet. Neverovatan meč", poručio je Đoković. 
Tim se pobedom plasirao u finale, a u borbi za trofej igraće protiv Danila Medvedeva, koji je savladao Rafaela Nadala.
Uprkos porazu, Đoković će ostati na prvom mestu na ATP listi do kraja godine, što je osigurao na turniru u Beču.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković se nije dao isprovocirati - novinari su ovaj put baš bili radoznali

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2020

Srpski as čestitao Timu na neverovatnom preokretu...Malo je falilo da se Novak Đoković nađe u finalu Završnog mastersa u Londonu, ali mu je Dominik Tim preoteo pobedu u taj-brejku trećeg seta...Najbolji teniser sveta je vodio sa delovalo je nedostižnih 4:0, ali je Austrijanac smogao snage i hrabrosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.