NOVAK POSTAO OTAC: Jelena rodila naslednika

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK POSTAO OTAC: Jelena rodila naslednika

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena od danas su ponosni roditelji pošto je gospođa Đoković u Francuskoj danas na svet donela zdravog dečaka.

Čestitke porodici Đoković, koji su već počeli da slave u restoranu NOvak u Beogradu, već su počele da stižu iz celog sveta, a mi koristimo priliku da im se priključimo.
Mladi par je počeo da se zabavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 2006. godine, a sredinom ove su se venčali na Svetom Stefanu nakon što su u aprilu saznali da će postati roditelji.
Bez obzira na sve obaveze nevezane za tenis Novak je uspeo da zadrži prvo mesto na ATP listi, ali se sada postavlja kako će roditeljstvo uticati na njegove rezultate u preostalom delu sezone.
 
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

NOVAK POSTAO OTAC: Jelena rodila naslednika


KAO DA JE CEO ŽIVOT U ARSENALU: Podolski otkrio kada bi mogao da pređe u Totenhem


DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Kapiten sve bliže povratku, Mačvan debituje




Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVAK POSTAO OTAC: Jelena rodila naslednika

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2014, 09:25

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena od sinoć su ponosni roditelji pošto je gospođa Đoković u Francuskoj danas na svet donela zdravog dečaka.. . Mladi par je počeo da se zabavlja 2006. godine, a sredinom ove su se venčali na Svetom Stefanu nakon što su u aprilu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.