NOVAK LEGENDA: Đoković predvodio teniske šampione!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK LEGENDA: Đoković predvodio teniske šampione!

Srpski teniser je na proslavi 40-godišnjice ATP liste rekao da je ispunio cilj da bude najbolji igrač sveta

NJUJORK - Prvi reket sveta Srbin Novak Đoković predvodio je teniske šampione na obeležavanju 40-godišnjice ATP liste, koja je održana u Njujorku.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je jedan od 25 tenisera koji su bili prvi na ATP listi i jedan od 16 igrača koji su završili godinu na prvom mestu.

"Biti prvi na svetu je definitivno najveći cilj svakog sportiste, ne samo tenisera. Kada odrastate, u detinjstvu, inspirisani ste da pokažete ljubav i strast prema sportu. Svakog jutra se budite, vredno radite, razvijate se i sve to kako biste postali najbolji na svetu. U tome nije uspelo puno igrača i zaista sam počastvovan što sedim ovde sa svim šampionima", rekao je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVAK LEGENDA: Đoković predvodio teniske šampione!

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2013

Srpski teniser je na proslavi 40-godišnjice ATP liste rekao da je ispunio cilj da bude najbolji igrač sveta OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.