NOLE OSVOJIO AMERIKU, POENTIRAO I KOD O BRAJANA

Izvor: Kurir, 04.Avg.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE OSVOJIO AMERIKU, POENTIRAO I KOD O BRAJANA

LOS ANĐELES - Prvi svetski reket Novak Đoković gostovao je u jednoj od najpopularnijih tok-šou emisija na zapadnoj obali SAD kod Konona O'Brajana.

Pošto je izazvao oduševljenje gostujući kod Džeja Lenoa, Nole je je još jednom pokazao da je veliki šarmer i šoumen. Nole je pohvalio domaćina emisije i rekavši  mu da je vrlo popularan u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i poklonio mu je mali reket, isti koji je poklonio gostujući Ivanu Ivanoviću, što i je i napomenuo.Novak Đoković  još jednom je zablistao, ali u emisiji Konana O’Brajena na kanalu TBS. Opet je imalo šta da se vidi i čuje.

Konan: U Srbiji si nešto poput božanstva. Tvoje lice je svuda, na bilbordima, posterima, majicama... Da li ti je ponekad muka od svoje rođene face?

Nole: Čak se moja porodica i prijatelji žale da kad otvore frižider vide mene. Znaš ono, uzimaš pivo, kad ej, evo ga Novak! Piju kafu, a ja sam na kesici šećera (smeh).

Konan: Da li u Srbiji imate tok-šou program poput mog?

Nole: Kako da ne, voditelj je Ivan Ivanović, ali nije kao ti, duplo je niži. (pokazuje rukom)

Konan: Ajvan Ajvanovič? Mrzim ga! Da li na glavi nosi crvenu periku i skače naokolo kao idiot?

Nole: Aaaaa...

Konan: Super, pobedio sam! (smeh) Čekajte, izgubio sam. Mislim da si moj prvi gost koji ima svoju poštansku markicu. To je potpuno neverovatno.

Nole: Pa, možeš da zadržiš te markice, da me ližeš i da staviš gde hoćeš.

Konan: Na mojoj si listi (smeh). To je pomalo lud spisak. Da li je istina da si bio i maneken?

Nole: Uf, bilo je to blesavo. Na jednoj reviji u Montrealu mogli su da učestvuju i teniseri, zabave radi. Kada sam pitao šta ću obući, pokazali su mi kupaće gaćice i bademantil. Rekao sam im da nisam baš planirao to da radim i pitao da li mogu da uzmem neku lovu. Čovek je rekao da mogu i onda su se ostali javili: ej, evo dajemo ti po sto dolara! Rekoh, super, uzeo sam 300 dolara i ako mi stave još zelembaća u gaćice dok budem na sceni, super. (kreće snimak revije)

(P. G.)



Nole je car

Tako se brani Srbija.

Nije mala stvar, braćo Srbi, da jedan izdanak našeg naroda bude glavna faca na američkim televizijama dve večeri zaredom! Mislim, mnogi su naši zakucavali Amerikance u fotelje ispred TV ekrana poput Ratka Mladića, Radovana Karadžića, Slobodana Miloševića i njima sličnih, ali svi pomenuti su uspeli da od Srbije naprave zemlju ludaka, koljača, ubica, silovatelja... A onda se pojavio Novak Đoković i potpuno promenio sliku o svom narodu i otadžbini. Uh, konačno jedan pravi patriota!

„Super-Srbin“ se za 24 sata pojavio u dve od tri najpopularnije emisije u SAD. Nole je zaseo u utorak u fotelju kod Džeja Lenoa, voditelja najgledanijeg tok-šoua, i pred skoro četiri miliona Amerikanaca zasmejavao publiku, nahvalio Srbiju, pa čak i naterao ženu Toma Kruza da oplete srpsko kolo. Amerikanci verovatno nisu mogli da veruju da je čovek ispred njih Srbin jer dve decenije smeju ruku u vatru da stave da ovde žive mutanti sa četiri ruke, a jedino što znaju je da satarama kasape svakog ko ne piše ćirilicom.

Sledeće večeri SAD je bio u šoku! Nole se pojavio kod Konana O’Brajana, najljućeg protivnika Lenoa. Milioni TV zavisnika trljali su oči ne verujući da postoji osoba zbog koje je Konan progutao ponos i u šou pozvao lika koji je prethodno gostovao kod njegovog doživotnog neprijatelja. Novak je prvi, a verovatno i jedini kome je to pošlo za rukom jer su se sujetni Džej i Konan, nekadašnje zvezde NBC, žestoku zakačili, a nakon bezbroj obostranih uvreda, O’Brajan je dao otkaz. Zamislite, recimo, Dačića danas kod Bačićke, a sutra kod Bećkovićke, ali u razmeri jedan prema milion. A?

Novak je ponovo objasnio značenje reči patriota. Posebno celokupnoj političkoj kalakurciji, koja se svakodnevno javno busa u junačka, srpska, patriotska prsa ubeđujući napaćeni narod u bolje sutra, kao i da ih vole više od rođene majke.

Zato, HVALA ti, brate Nole!

Predrag Paunović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković zvezda šou programa u SAD-u

Izvor: B92, 04.Avg.2011

Najpopularniji američki TV voditelji utrkuju se ovih dana u tome ko će bolje da ugosti najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića...Samo dan posle gostovanja kod Džeja Lenoa, završenog srpskim kolom, naš as je bio zvezda šou programa kod Konana O Brajana...O Brajan je prvo konstatovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.