Đoković zvezda šou programa u SAD-u

Izvor: B92, 04.Avg.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković zvezda šou programa u SAD-u

Najpopularniji američki TV voditelji utrkuju se ovih dana u tome ko će bolje da ugosti najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Samo dan posle gostovanja kod Džeja Lenoa, završenog srpskim kolom, naš as je bio zvezda šou programa kod Konana O Brajana.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brajan je prvo konstatovao da je Đoković u Srbiji "pravi Bog, jer ga ima svuda - na reklamama, razglednicama, bilbordima". "Pravo da vam kažem, ljudi mi se žale da i kad otvore frižider iz njega izletim ja ", odgovorio je Đoković, izazvavši burni smeh u studiju.

"Ima me i na šećeru, kafi, ...", nastavio je Đoković duhoviti niz. O Brajan je pitao Đokovića da li je reklama koju je snimio na krilu aviona komercijalni trik, ili je Nole zaista leteo.

"Kada sam dobio punudu da snimim reklamu, mislio sam, naravno, da će sve biti snimano u studiju. Međutim, avion na kojem smo snimali reklamu bio je stare ruske proizvodnje iz pedesetih godina.

Nisam se dvoumio da nastavim sa snimanjem reklame, pričvrstili su me za krilo i posle nekoliko minutra - avion je krenuo i, zamislite - uzleteo.

Nije mi bilo lako", ispričao je Đoković, ostavivši gledaoce u nedoumici, da li je to što je ispričao bila šala, ili istina. "Pa sad, neka kažu da je karijera tenisera laka", dodao je Đoković.

Srpski teniser je ponudio voditelju O Brajanu da dođe u Srbiju i da se sam uveri u gostoprimstvo našeg naroda. Izvadio je u jednom trenutku iz svoje torbe i minijaturni reket poklonivši ga O Brajenu.

Popularni američki voditelj je potom još jednom ukazao na ogromnu popularnost Đokovića u Srbiji, budući da je sa njegovim likom odštampana serija poštanskih maraka, što je izazvalo gromoglasni aplauz u studiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.