NEIZRECIVA TUGA: Novak Đoković se oprostio od mitropolita Amfilohija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 14:28

NEIZRECIVA TUGA: Novak Đoković se oprostio od mitropolita Amfilohija (FOTO)

Najbolji srpski teniser poslao poruku na društvenim mrežama.

U Kliničko bolničkom centru Crne Gore danas je u jutarnjim časovima preminuo Mitropolit Amfilohije, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Ova vest se brz oraširila i rastužila veliki broj ljudi iz regiona, a među njima se našao i najbolji svetski teniser Novak Đoković koji se na svom instagram profilu oprostio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mitropolita Amfilohija. Đoković je postavio fortografiju mitropolita Amfilohija, uz emotikonespojenih ruku kao prilikom molitve.

Mitropolit Amfilohije bio je zaražen korona virusom, a lekari u KBC Crna Gora su noćas posle ponoći naveli da se mitropolitovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.