Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U SELO: Đoković i Mari traže izolaciju

Dva najbolja svetska tenisera Novak Đoković i Endi Mari neće provoditi vreme u Olimpijskom selu za vreme Igara.

Đoković ističe da će do početka turnira biti sa srpskom delegacijom, ali da to neće biti slučaj kada mečevi počnu, jer će mu “biti potreban lični prostor”.
Slično je i sa Marijem, koji će biti sa teniskom reprezentaciom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Velike Britanije.
 – U Pekingu sam se lepo proveo u Olimpijskom selu, da budem iskren. Ali tada sam odigrao loše. U Londonu sam to promenio i bilo je uspešno. Moj posao je da se pripremim što bolje i osvojim medalju za svoju zemlju. Mislim da je najbolji način za to, da se pripremim onako kako to radim na ostalim turnirima“, rekao je Mari.
Mari je 2012. godine u Londonu osvojio zlato, Đokovića je u duelu za bronzu porazio Huan Martin del Potro.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mari kao Novak - odseda van olimpijskog sela

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2016

Britanski teniser Endi Mari objavio je da kao Novak Đoković neće odsesti u olimpijskom selu tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru...Đoković je u sredu izjavio da će u Riju boraviti u sopstvenom smeštaju, dok će Mari tokom trajanja Igara živeti u stanu zajedno sa ostalim članovima britanskog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.