NATAŠA U BUDVI PEVALA ZA NOLETA!

Izvor: Kurir, 20.Jul.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA U BUDVI PEVALA ZA NOLETA!

U meni trista stepeni, nisam pri sebi kad na tebe pomislim... Pevala je preksinoć lepa Nata u prepunom budvanskom klubu “Top hil” dok joj je iz VIP separea podršku davao njen mnogo dobar drug Novak Đoković.

U meni trista stepeni, nisam pri sebi kad na tebe pomislim...

Pevala je preksinoć lepa Nata u prepunom budvanskom klubu “Top hil” dok joj je iz VIP separea podršku davao njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo dobar drug Novak Đoković. Na brdu iznad Budve, gde se nalazi klub, vladale su neviđene mere obezbeđenja jer je pored poznatog tenisera u publici bio i crnogorski premijer Milo Đukanović:

- Nole je stigao u klub neposredno pred početak, gde ga je čekao specijalni separe. Osim njega, svoja VIP mesta na nastupu “novosadske šećerleme” imali su i crnogorski premijer Milo Đukanović, kao i odbojkaš Miloš Marović, sin Svetozara Marovića. Atmosfera je bila fenomenalna, a većina prisutnih komentarisala je i pažljivo gledala u Noleta svaki put kada bi ga u njegovom separeu pogledala Nataša. Inače, njih dvoje su se srdačno pozdravili nakon koncerta - kaže izvor Kurira iz pomenutog kluba.

Kao što je Kurir juče objavio, intezivno druženje drugog tenisera sveta i atraktivne pevačice se nastavlja, a počelo je prošlog petka kada su oboje istog dana iznajmili sobe u luksuznom hotelu “Splendid”. Nole je iznenada stigao iz Monte Karla, a Nata iz Novog Sada.

Slučajnost ili ne, procenite sami.

Milena Videnović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nata pevala u Budvi Noletu i Milu

Izvor: Svet, 20.Jul.2010

U meni trista stepeni, nisam pri sebi kad na tebe pomislim.. Pevala je preksinoć lepa Nata Bekvalac u prepunom budvanskom klubu "Top hil" dok joj je iz VIP separea podršku davao njen mnogo dobar drug Novak Đoković. Na brdu iznad Budve, gde se nalazi klub, vladale su neviđene mere obezbeđenja jer...

Nastavak na Svet...

Nataša Bekvalac pevala Novaku Đokoviću

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2010

U meni trista stepeni, nisam pri sebi kad na tebe pomislim.. Pevala je preksinoć lepa Nataša Bekvalac u prepunom budvanskom klubu “Top hil” dok joj je iz VIP separea podršku davao njen mnogo dobar drug Novak Đoković. Na brdu iznad Budve, gde se nalazi klub, vladale su neviđene mere obezbeđenja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.