Monte Karlo: Novak nastavlja pohod

Izvor: RTS, 17.Apr.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monte Karlo: Novak nastavlja pohod

Novak Đoković igra protiv Pabla Karenja Buste meč trećeg kola Mastersa u Monte Karlu. Poslednji meč dana na centralnom terenu neće početi pre 16 časova, uz direktan prenos na RTS-u.

Premijera u Monte Karlu bila je senzacionalna, na redu je nova prepreka. Novak Đoković protiv Španca Pabla Karenja Buste igra meč trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kola Mastersa u Kneževini, a direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.

Španac je sve iznenadio pobedom protiv Gaela Monfisa, naročito ako se zna da je na turnir "upao" kao "srećni gubitnik", ali Novak je u prvom meču na šljaci ove sezone pokazao da je u fenomenalnoj formi.

Uprkos povredi, Nole je pregazio Alberta Montanjesa, izgubivši samo jedan gem za 46 minuta igre, čime je na samom startu turnira pokazao da želi da odbrani trofej osvojen prošle godine u fantastičnom meču protiv Rafe Nadala.

Meč između Đokovića i Karenja Buste poslednji je meč dana na centralnom terenu i očekuje se da počne oko 16 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monte Karlo: Novak kao furija

Izvor: RTS, 17.Apr.2014

Novak Đoković ubedljivo je savladao Španca Pabla Karenja Bustu 6:0, 6:1 u meču trećeg kola Mastersa u Monte Karlu. Novakov naredni protivnik Giljermo-Garsija Lopez...Đoković je prvi set odigrao gotovo bez greške i bilo mu je dovoljno samo 23 minutu da bi doddao do prednosti od 1:0...Srpski teniser...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.