Mari: Biće pakleno teško

Izvor: RTS, 31.Jan.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Biće pakleno teško

Endi Mari smatra da će biti iznenađenje ukoliko savlada Novaka Đokovića u finalu Otvorenog prvenstva Australije.

Britanski teniser Endi Mari ocenio je da će biti veliko iznenađenje ukoliko pobedi Novaka Đokovića u ovogodišnjem finalu Australijan opena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Biće izuzetno teško... Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra i odgovaraju mu uslovi na ovom terenu. Biće veliko iznenađenje ako sutra uspem da pobedim", rekao je Mari za zvanični sajt Australijan opena i dodao da je prednost na strani srpskog tenisera, jer je dobio sva tri njihova međusobna duela u Melburnu.
"Pobedio me je u poslednjih četiri ili pet susreta, možda sam dobio samo jedan set u tim mečevima. Igrao sam prošle sezone nekoliko puta u završnici i izgubio veoma ubedljivo. Ako bih došao u situaciju da pobedim, bila bi to velika promena. Ne kažem da nije moguće, već da će biti veoma teško", rekao je Mari.
Britanac će, za razliku od Đokovića, imati dan više za odmor, pošto je svoj polufinalni meč protiv Tomaša Berdiha odigrao u četvrtak.
"Zalažemo se da svi igrači imaju jednake uslove. Ipak, postoji podatak da je teniser koji je igrao dugo polufinale osvojio titulu u poslednjih šest-sedam godina, pa procenite sami ko je u prednosti. Obično ste favorit kad imate više dana da se odmorite, ali Novak se u poslednjih nekoliko godina oporavljao posle meča izuzetno dobro, ne znam ni ja kako, dok sam ja jedva hodao 2-3 dana posle našeg meča", rekao je Mari.
Đoković i Mari do sada su igrali 23 puta i srpski teniser vodi sa 15:8 u međusobnim duelima.
Finale Australijan opena u muškoj konkurenciji na programu je sutra ujutro od 9.30 po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAREJ: Biće veliko iznenađenje ako pobedim Đokovića

Izvor: Kurir, 31.Jan.2015

Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra i odgovaraju mu uslovi na ovom terenu. Biće veliko iznenađenje ako uspem da pobedim sutra, rekao je škotski teniser..MELBURN - Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će napraviti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Đokovića u ovogodišnjem...

Nastavak na Kurir...

Mari: Samo Novak može da se oporavi od petočasovnog meča, ja nisam mogao da hodam

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015

Endi Mari priželjkuje trijumf protiv Novaka Đokovića u finalu Australijen opena, ali priznaje da će biti veliko iznenađenje ako pobedi. Do sada je u Melburni sa prvim igračem sveta igrao tri puta i još uvek je bez pobede...Polufinalni mečevi se u Melburnu ne igraju isti dan, a Mari smatra da...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.