Malo se zaletela: Tanja Vojtehovski neće biti PR menadžer Novaka Đokovića!

Izvor: Svet, 18.Okt.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo se zaletela: Tanja Vojtehovski neće biti PR menadžer Novaka Đokovića!

naslov: 
Malo se zaletela: Tanja Vojtehovski neće biti PR menadžer Novaka Đokovića!



excerpt: 
Novak Đoković i njegova porodica ipak neće biti prvi klijent Tanje Vojtehovski i njene PR agencije "Vojtehovski komjunikejšns"...


izvor: 
S Media


tekst clanka: 
Novak Đoković i njegova porodica ipak neće biti prvi klijent Tanje Vojtehovski i njene PR agencije "Vojtehovski komjunikejšns". Naime, kako saznaje ekskluzivno S media portal iz dobro obaveštenih izvora, iako je početak ove saradnje obelodanjen i u emisiji kod Ivana Ivanovića, po svemu sudeći, negde je zapelo u pregovorima.
Kada su novinari pokušali da dobiju izjavu od Tanje, rekla je nazovu za pola sata, a onda se više nije javljala na telefon.
Podsetićemo, Tanja se u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" pohvalila: "Dobila sam ponudu od porodice Đoković da u narednom periodu radim poslove PR-a i marketinga. Neću raditi neke druge poslove za njih, jer Đokovići već imaju celu mašineriju koja se bavi Noletovom karijerom. Sa Srđanom Đokovićem nisam potpisala nikakav konkretan ugovor, već smo se dogovorili po principu ruka ruci. Ne očekujem nikakve probleme i smatram da ću veoma korektno sarađivati sa Noletom, a i da će oni biti zadovoljni mojim radom. Velika je čast raditi sa Đokovićem", a onda to potvrdila i za jedan dnevni list.
U međuvremenu, Tanja je poslala i zvanično saopštenje o ovoj vesti: "Nakon sagledavanja svih aspekata i sa jedne i sa druge strane, za sada neće doći do saradnje između 'Vojtehovski komjunikejšn' i porodične firme Đokovića 'Family sport'. Razlozi će svakako ostati za pregovaračkim stolom kako i dolikuje etičkoj biznis korespodenciji."
Da li se Tanja zaletela, pa otkrila ono što nije smela, ili je smišljeno "pustila" ovu priču, kako bi sebi "podigla cenu" na početku "solo" karijere, ne može niko sa sigurnošću da utvrdi.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.