Maljković: Novak i ja zbližavamo Srbe i Hrvate

Izvor: RTS, 26.Apr.2020, 18:29

Maljković: Novak i ja zbližavamo Srbe i Hrvate

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je da zajedno sa Novakom Đokovićem radi na zbližavanju Srba i Hrvata.
Maljković je u opširnom intervjuu Večernjem listu govorio o mnogim temama, sportskim i manje sportskim, a predsednik OKS izjavio je da se, uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novaka Đokovića, bori na zbližavanju dva naroda.

"Pre jedno mesec i po dana, Novak je bio u mojoj kancelariji i ja sam mu rekao da smo on i ja u istoj misiji, na što mi je on rekao - 'Mislite ovo, mi i Hrvati'. Da, na to sam mislio. Radimo na zbližavanju dva naroda, ali uništiše nas na društvenim mrežama. Na to mi je rekao da ga ne zanima šta drugi misle o tome i da je njegovo da kaže što ima u glavi i šta misli da je dobro za sve nas", rekao je Maljković za Večernji list.
Maljković je ispričao i da je za Đokovića prvi put čuo baš u Hrvatskoj. 
Maljković je veoma važan deo karijere proveo u Splitu i vodio Jugoplastiku do dve titule prvaka Evrope, dok Đoković potencira prijateljski i komšijski odnos, između ostalog i podrškom Hrvatima tokom Mundijala u Rusiji.
Predsednik OKS-a dodao je da je sport nešto "nadnacionalno i nadpolitičko" i da rata 90-ih ne bi bilo da su države vodili tadašnji predsednici republičkih košarkaških saveza.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Maljković: Đoković i ja radimo na zbližavanju Srba i Hrvata, iako nas uništiše na društvenim mrežama

Izvor: Večernje novosti, 26.Apr.2020

Na to mi je rekao da ga ne zanima šta drugi misle o tome i da je njegovo da kaže što ima u glavi i šta misli da je dobro za sve nas - rekao je Maljković Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković izjavio je da zajedno sa Novakom Đokovićem radi na zbližavanju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.