Izvor: Blic, 04.Feb.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magazin Original i Fondacija Novak Đoković: Otvorene prijave za konferenciju "Originalni razgovori"

Više od 150 mladih imaće jedinstvenu priliku da se upozna sa celokupnim procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje 22. februara na HR konferenciji „Originalni razgovori”, koju organizuju magazin Original i Fondacija Novak Đoković. Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo i šta je važno istaći tokom razgovora za željenu poziciju, kandidatima će približiti HR menadžeri iz vodećih kompanija iz zemlje i regiona. Prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com i trajaće do popunjavanja mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Baš sve što treba da znate kada tražite posao

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2019

Besplatna radionica „Baš sve što treba da znate kada tražite posao” održaće se u subotu, 9. februara, od 11 časova u organizaciji Centra za razvoj karijere Link grupe.. .  . Završili ste školovanje ili praksu, izgubili posao i želite da pronađete novi, ali ne znate odakle da počnete...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.