Lopez savladao Lajovića, Kližan zakazao duel sa Đokovićem

Izvor: RTS, 24.Apr.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopez savladao Lajovića, Kližan zakazao duel sa Đokovićem

Dušan Lajović eliminisan je sa turnira u Barseloni, pošto je u tri seta poražen od Felisijana Lopeza (4:6, 6:2, 4:6). Martin Kližan savladao Federika Delbonisa sa 2:1 i zakazao duel sa Novakom Đokovićem.
Lajović nije bio daleko od pobede nad daleko iskusnijim španskim teniserom, ali je doživeo poraz posle tri seta i dva sata i 20 minuta igre.

Lopez je prvi set rešio u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << korist rezultatom 6:4, da bi Lajović uzvratio u drugom setu osvojivši taj deo igre rezultatom 6:2.
U trećem setu je do izražaja došlo iskustvo Lopeza, koji rešava treći deo igre u svoju korist rezultatom 6:4, čime se plasirao u osminu finala turnira.
Protivnik Lopeza biće bolji iz duela između Novaka Đokovića i Martina Kližana.
Najbolji srpski teniser bio je slobodan u prvom kolu, dok je Slovak sa 2:1 u setovima savladao Argentinca Federika Delbonisa (6:3, 6:7, 6:4).
Turnir u Barseloni igra se za nagradni fond od 2.510.900 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ništa od novog duela sa Đokovićem, Lopez zaustavio Lajovića

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018

Posle startne pobede, Dušan Lajović danas završio učešće na turniru u Barseloni...Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je danas u drugom kolu turnira u Barseloni, pošto je posle velike borbe poražen od španskog predstavnika Felisijana Lopeza...Posle dva sata i 20 minuta igre, Španac je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.