Legendarni Mekinro: Ako ostane zdrav, Novak će dugo da vlada

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Mekinro: Ako ostane zdrav, Novak će dugo da vlada

Nema nikog ko je ostao ravnodušan posle magične igre Novaka Đokovića i titule na ovogodišnjem US Openu. Legendarni Amerikanac Džon Mekinro odao je priznanje našem asu.

- Novak je ove godine prevazišao sva naša očekivanja. Pod uslovom da ostane zdrav, teško je da se zamisli da i sledeće godine ne može da uradi ono što je ove i da osvoji tri Grend slem titule. On će dugo trajati! U ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne čini mi se da ima opasnosti da Novak uspori. Ako može da ostane zdrav u naredne dve-tri godine, nema razloga zašto ne bi uzimao još par "slemova" godišnje -  rekao je Mekinro.

Mekinro smatra da je na Grend slem turnirima Srbin u prednosti jer se igraju na tri dobijena seta.

- Federeru će biti veoma teško da savlada Novaka u mečevima na tri dobijena seta, nema mnogo igrača koji mogu da pariraju Đokoviću - istakao je legendarni američki teniser.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.