Kralj mastersa ponovo u akciji

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj mastersa ponovo u akciji

Đoković danas započinje nastup na turniru u Monte Karlu

Dominirao je na betonu, a sada je vreme da Novak Đoković to isto učini i na zemljanoj podlozi. Kako i sam ističe, šljaka više od svih drugih podloga zahteva dobru fizičku spremu, a srpskom teniseru će ona biti više nego potrebna u predstojećim nedeljama zaključno sa Rolan Garosom.

U prvom kolu turnira u Monte Karlu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je naravno slobodan, a u drugom će se danas negde od 14 sati sastati sa Čehom Jiržijem Veselim koji je 55. teniser sveta i do sada ima samo jednu osvojenu titulu u svojoj riznici.

MOZZART KVOTE ZA MEČ ĐOKOVIĆ - VESELI

Veseli je duel sa Ðokovićem zakazao posle trijumfa nad Gruzinom Teimurazom Gabašvilijem 2:1 (3:6, 7:5, 7:5) posle skoro dva i po sata igre. Ovo će im biti prvi međusobni duel, a pobednik se u trećem kolu sastaje sa boljim iz okršaja Gael MonfisFabio Fonjini/Paulo Lorenci.

Pre Novaka i Veselog na terenu Renije III igrače Stan Vavrinka i Filip Kolšrajber, odnosno Rafael Nadal i Alijaž Bedene.

POGLEDAJTE SVE MOZZART KVOTE IZ DANAŠNJE TENISKE PONUDE 

Đoković je trenutno teniser sa najviše osvojenih Masters turnira u istoriji sa brojkom 28, a ukoliko sve prođe po planu posle ovog turnira mogao bi da se odlepi od Nadala koji na kontu ima 27 ovakvih pehara.

Prvi korak je Veseli.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.