Končita Vurst u modnom editorijalu uz Karla Lagerfelda

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Avg.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Končita Vurst u modnom editorijalu uz Karla Lagerfelda

Dok čekamo da vidimo njen odgovor na “Ledeni izazov” Novaka Đokovića, austrijska senzacija Končita Vurst predstavila je sebe u editorijalu za novi CR Fashion Book.

Končitu na fotografijama možemo videti kako pozira u donjem vešu i to uz legendarnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda ali i sa trudnim top modelom Ešli Gud.

“Kreirao sam Končitu koja je duga priča… U stvari, to je priča mog života”, priča pobednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Evrovizije čije je pravo ime Tom Nojvirt.

“Odrastao sam u malom selu u Austriji koje je bilo prilično konzervativno. Jas sam bio onaj čudni mali dečko koji se stalno oblačio kao devojčica.” On ističe i kako nikad nije želeo da ga smatraju ženom: “Biti transseksualac je vrlo ozbiljan posao, to je život u okviru života, morate voditi računa da ne pomešate šta je šta. Uvek me pitaju zašto nosim bradu? Mislim da brada za mene ima mnoga značenja ali na kraju krajeva, želim da dokažem kako je moguće postići sve bilo kako da izgledate. Izgled nije sve u životu. Nije bitan.”

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.