Kao sav normalan svet: Novak Đoković i Jelena u kupovini!

Izvor: Svet, 08.Okt.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao sav normalan svet: Novak Đoković i Jelena u kupovini!

naslov: 
Kao sav normalan svet: Novak Đoković i Jelena u kupovini!



excerpt: 
Dok sve poznate ličnosti šalju svoje zaposlene u šoping, Novak Đoković i njegova devojka Jelena to obavljaju sami, uz vernu pratnju ljubimca Pjera...


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Baš kao i domaći, i svetski mediji pomno prate svaki korak najuspešnijeg tenisera u istoriji Srbije, pa im tako nije promakao odlazak Novaka Đokovića u nabavku! Svetski reket broj jedan otišao je u market zdrave hrane u Monaku da bi pokupovao namirinice za narednih nekoliko dana! Pošto je izbacio gluten iz upotrebe, Nole je odlučio da napuni korpu hranom po svojoj meri, a u tome mu je svesrdno pomagala devojka Jelena Ristić!
Dok je Đoković kupovao dijetetski proizvod, njegova lepša polovina zagledala je integralne makarone i svom dragom davala dragocene savete kada je ishrana u pitanju. Za sve to vreme, njihov maltezer Pjer bezbrižno je dremao u svojoj korpici, što je izazvalo simpatije slučajnih prolaznika.
Ipak, ono što je najviše oduševilo ljude u marketu bila je sama činjenica da teniser uopšte ide u nabavku, za razliku od većine svetskih zvezda koje se teško mogu videti dok obavljaju neke uobičajene rituale. No, Đoković očigledno nije iz te priče, pa nema običaj da šalje poslugu po hranu, već više voli da sam bira sadržaj svog frižidera! Kao sav normalan svet!
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.