Izvor: Luftika.rs, 20.Apr.2021, 18:25

Kako je Novak odbio milione za reklamiranje kladionica i pokazao da je pravi šampion

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena nije broj 1 samo na teniskom terenu. Naš nacionalni heroj svoje principe živi na svim poljima, pa je tako odbio da reklamira kockarnice, kladionice i alkohol. Svestan da je važno koju poruku prenosi milionima koji ga prate, vole i poštuju, Novak Đoković sarađuje sa kompanijama sa kojima deli iste vrednosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Za portal sport360.com, još 2016. godine Eldorado Artaldi, tadašnji Novakov agent, rekao je da je Novak zaista brine o drugima. Kako je Artaldi radio na Novakovim ugovorima i partnerstvima, ispričao je da je svetski broj jedan u tenisu dobijao ponude za saradnju od kladionica, kockarnica, ali da je njegov stav po tom pitanju jasan:
“Slušaj, mogu ponuditi bilo koji iznos, milijardu dolara, ja imam odgovornost, ja sam vrhunski igrač na svetu i poruka koju šaljem ljudima ne sme biti pogrešna.”
Nije nikakvo iznenađenje što je Novak odbio da promoviše nešto što nije u skladu sa njegovim ubeđenjima jer svi znamo da je pre svega veliki čovek koji želi da svet bude bolje mesto za sve nas.
Izvor: sport360.com
Novakov mural od teniskih loptica? I treba, jer svetski broj 1 igra i vezanih očiju! (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Zašto se kockanje reklamira na sva vrata, a Srbija postaje raj za pranje novca

Izvor: Luftika.rs, 20.Apr.2021

Reklamiranje kladionica i kockarnica u Srbiji je uzelo maha. Proteklih pola godine kladionice su reklamirale popularne Srpske pevačice ali i sportski profesionalci i glumci. Pisali smo o tome kako je Novak Đoković odbio da javno promoviše klađenje jer ne želi da promoviše nešto što nije u skladu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.