KAKVE SU ONI LEGENDE: Gagi Jovanović i Piksi sa ženom uz Novaka - vidite samo taj prizor! Tu su i Jelena i Srđan Đoković (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 19:07

KAKVE SU ONI LEGENDE: Gagi Jovanović i Piksi sa ženom uz Novaka - vidite samo taj prizor! Tu su i Jelena i Srđan Đoković (FOTO)

Dok Rus i Srbin igraju vrhunski tenis...

Novak Đoković igra polufinale Serbia opena u Beogradu, a protivnik je Aslan Karacev.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Srpski teniser je odlično otvorio meč i već u ranoj fazi napravio brejk, ali to na kraju nije bilo dovoljno.

Poveo je 3:1 u prvom setu, pa na svoj servis pokazao izuzetnu nervozu (OVDE), da bi potom izgubio prvi deo igre rezultatom 7:5 za Rusa.

I poznata lica na tribinama bodre Noleta.

Najveće "face" su svakako glumac Dragan Gagi Jovanović i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković.

Piksi je u društvu supruge Snežane, a u publici su i Novakovi najbliži - žena Jelena i otac Srđan Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A TEK ŠTO JE POTPISAO PREDUGOVOR: Piksiju zazvonio telefon - poziv MILANA! "Evo ti ceo tim..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021

Fascinantna anegdota...Dragan Stojković Piksi dao je veliki intervju za "Gazeta delo Sport"...Srpski selektor se raspričao o mnogim temama, a neizbežna je bila i ona u vezi sa prelaskom u francuski Marsej...- Sećam se da je Franc Bekenbauer kada sam došao u Marsej rekao Tapiju da će Piksi biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.