EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA NA MARAKANI: Zvezda posle Prijovića i Dragovića, dovodi i velikog LJUBIMCA Delija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 14:32

EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA NA MARAKANI: Zvezda posle Prijovića i Dragovića, dovodi i velikog LJUBIMCA Delija!

Pravi se strašan tim.

Crvena zvezda odrađuje ozbiljne poslove pred početak nove sezone, pa će po svemu sudeći, klub sa Marakane imati, po imenima, jedan od najjačih sastava u poslednjih nekoliko decenija.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

"Eksplozija" u vidu Aleksandra Dragovića odjeknula je u Ljutice Bogdana juče, pošto su dve strane veoma blizu dogovora, što je potvrdio i agent defanzivca Bajera iz Leverkuzena.

Sve glasnije se priča i o potencijalnom dolasku Aleksandra Prijovića, što bi ojačalo napadački red, dok se traga i za pojačanjem na centralnom delu terena.

Tu bi izbor trebalo da se svede na jedno poznato ime u Ljutice Bogdana, igrača koji je bio među ključnima u eri Vladana Milojevića - Nenada Krstičića, koji se i zimus dovodio u vezu sa povratkom među crveno-bele. Crvena zvezda će, kako prenosi "Mozzart sport" ponovo pokušati da kontaktira popularnog Nenu, budući da prethodni put to nisu učinili zbog ugovora koji ga je vezao sa grčkim AEK-om.

Samo šest meseci kasnije, situacija je promenjena, jer u atinskim žuto-crnima spremaju rekonstrukciju ekipe i Krstičić bi mogao da bude među fudbalerima koji mogu da promene sredinu, ali uz obeštećenje. Srećom po Zvezdu, ono bi bilo simbolično, s obzirom na to da iskusnom vezisti ugovor ističe naredne godine.

Podsetimo, Šampion Superlige je Krstičića tokom zime 2019. godine prodala AEK-u za 500.000 evra, što je i bila njegova otkupna klauzula, ali kako je već navedeno, na Marakani bi sada platili znatno manju sumu novca za nekadašnjeg prvotimca OFK Beograda, članova Serije A - Sampdorije i Bolonje i španskog Alavesa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Modrić i Azar za jači Real, Betis u Madridu bez Fekira

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021

Kraljevići gledaju ka utorku i prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Čelsija, ali ako žele da odbrane tron u Primeri moraju da pobede Betis. Dvojica vezista konkurišu opet za tim, dok će zeleno-beli iz Sevilje da budu lišeni usluga najboljeg igrača..Čelsi je u mislima Kraljevića pred...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.