POSLE NEMILOG DOGAĐAJA U PETOM GEMU: Novak potonuo, izgubio prvi set!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 18:48

POSLE NEMILOG DOGAĐAJA U PETOM GEMU: Novak potonuo, izgubio prvi set!

Mora bolje.

Novak Đoković igra polufinale Serbia opena u Beogradu, a protivnik je Aslan Karacev.

Srpski teniser je odlično otvorio meč i već u ranoj fazi napravio brejk. Poveo je 3:1 u prvom setu, a onda na svoj servis pokazao izuzetnu nervozu (OVDE).

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Iskoristio je ovu situaciju Karacev i vratio brejk, pa je smanjio na 3:2 upravo tokom pomenutog gema i doveo Noleta u nepriliku. Utom je izjednačio na 3:3.

Do kraja seta je Novak nažalost dopustio još dva brejka Rusu, a naš teniser je za to vreme svega jednom uspeo da uzme servis protivniku i izgubio je prvi set rezultatom 7:5.

Nadamo se da će biti bolje u nastavku.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda najpopularnija UFC ring devojka Arijani Selest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVE SU ONI LEGENDE: Gagi Jovanović i Piksi sa ženom uz Novaka - vidite samo taj prizor! Tu su i Jelena i Srđan Đoković (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021

Dok Rus i Srbin igraju vrhunski tenis....Novak Đoković igra polufinale Serbia opena u Beogradu, a protivnik je Aslan Karacev...Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.