Još jedan Nemac u timu Novaka Đokovića

Izvor: B92, 31.Dec.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Nemac u timu Novaka Đokovića

Fizioterapeut Štefan Dul priključiće se timu Novaka Đokovića i sarađivaće sa najboljim teniserom sveta 20 do 25 nedelja u 2016. godini.

On će deliti posao sa Miljanom Amanovićem, koji je nedavno dobio treće dete i nije u mogućnosti više da putuje toliko. “Nisam mnogo razmišljao, velika je stvar dobiti priliku da radiš za svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broja jedan. Deliću posao sa Miljanom, koji je u timu od 2007. i savršeno poznaje Novakovo telo“, rekao je Dul, koji sarađuje i sa Melcerom, Luom...

Plan je da Dul bude deo tima u pripremi za četiri najveća turnira, tj. za Gren slemove, kao i za četiri ATP turnira, a Novak ga poznaje i iz vremena kad je Nemac bio član Dejvis kup tima Srbije.

“To je praktično jer će mi onda ostati i vremena za moje druge igrače. Ovo je ispunjenje mog sna jer ću upoznati Borisa Bekera, kao junior sam pokušavao da imitiram njegov servis“, dodao je Dul, koji je radio i sa Maratom Safinom, Samprasom, Mojom, Ivaniševićem...

Kako izgleda biti Đokovićev fizioterapuet, pročitajte u intervjuu koji za B92 dao Miljan Amanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.