Janko odlučio: Novak na Del Potra, Federer protiv Mareja

Izvor: Kurir, 11.Nov.2012, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko odlučio: Novak na Del Potra, Federer protiv Mareja

Janko Tipsarević je poražen od Davida Ferera 1:2 (6:4, 3:6, 1:6), čime je "gurnuo" na lidersku poziciju Švajcarca, koji je istisnuo Del Potra sa vrha

Iako je postojala mogućnost da Novak Đoković i Rodžer Federer u polufinalu Mastersa u Londonu, to se neće desiti jer je Janko Tipsarević poražen od Davida Ferera 1:2 (6:4, 3:6, 1:6), i tako "gurnuo" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lidersku poziciju Švajcarca, koji je automatski istisnuo Del Potra sa vrha, dok je Španac, iako ima isti skor (2:1) kao i njih dvojica, ostao na trećoj poziciji zbog lošije set razlike u tom trouglu.

Da je Janko pobedio, u tom slučaju poredak na tabeli ostao bi nepromenjen, odnosno Argentinac bi ostao prvi, a Federer bi sa drugog mesta išao na Novaka.

Prema tome, u polufinalu završnog Mastersa u prestonici Engleske sastaće se Novak Đoković - Huan Martin Del Potro, odnosno Rodžer Federer - Endi Marej. Ti mečevi su na programu u nedelju.
Pogledaj vesti o: Federer,   London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.