Izbor za najbolju reklamu 2011.

Izvor: S media, 02.Dec.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za najbolju reklamu 2011.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti ponovo će u celu noć moći da uživaju u najboljim reklamama 2011. godine. U Centru "Sava" 24. decembra biće održana 12. po redu "Noć reklamoždera".

I ove godine na ovoj manifestaciji biće dodeljena nagrada "Brend Srbije". Ova nagrada čeka nekoga ko nas svojim uspehom i talentom najlepše reklamira u svetu.

Kinezi zabranili reklame za vreme serija

Bizarne jeftine američke reklame (VIDEO)

Reklame >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koje su obeležile 2010.godinu (VIDEO)

Nagrada se dodeljuje od 2006, kada je prvi laureat bio Nacionalni ansambl „Kolo”. Nagradu su dobili i Novak Đoković, Milorad Čavić, Nađa Higl i Stefan Milenković.

Za najbolju domaću reklamu i ove godine možete glasati na www.nocreklamozdera.com i na www.nadlanu.com. Glasanje je počelo 25.11.2011. Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova, saznaćemo 24. decembra u Centru "Sava".

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.