Ivanišević otkrio kada Đoković pali motore i odgovorio: To su gluposti!

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 10:31

Ivanišević otkrio kada Đoković "pali motore" i odgovorio: To su gluposti!

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, najavio je početak rada za sezonu na betonu i za američku turneju.

On je prethodne nedelje bio u Umagu, gde je dao intervju za "Sportske novosti" i poručio da krajem ove sedmice počinju pripreme za US open.

"Bio je u Dubroviniku, na Korčuli. Malo se odmorio, ali sada kreću pripreme za američku turneju. Krajem nedelje počinju pripreme, lagano kreće s kondicijom, a onda i tenis. Ne znam tačno, one nedelje iza, sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseca kreće za Sinsinati", rekao je Ivanišević.

Đoković nije igrao prošle godine u Americi, gde nije smeo da uđe pošto se nije vakcinisao protiv koronavirusa.

"Uvek je motivisan, Grend slem je grend slem. Opet će biti velika borba. Dobro je što se na Vimbldonu, ali i već pre u Parizu, stvorilo jedno rivalstvo dva igrača između kojih je 16 godina razlike. Svaki njihov sljedeći meč će biti još bolji, luđi i gledaniji".

Svaka čast svima, ali samo ga jedan igrač može dobiti, a to je Karlos Alkaras", poručuje Ivanišević.

On je još jednom upitan za Novakove izlive besa tokom mečeva, a koji su uglavnom upućeni Hrvatu.

"Ma, to su gluposti! Kao prvo, ja ga pola toga ne čujem. To su ogromni tereni, publika viče i ne čuje se. Meni to ne smeta, to su emocije, negde mora da izbaci to. Stalno se piše 'opet je vikao, opet ovo, opet ono...'. Milion puta smo pričali i uopšte nemam problema s tim. I ja sam bio igrač, koji put je teško reći neku tehničku stvar u dve sekunde. Važno je da on što bolje odigra", poručio je Goran Ivanišević.

Masters Sinsinati se igra od 12. do 20 avgusta, a US open od 28. avgusta do 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.