ITALIJANI DjOKOVIC JE VECI SMEKER OD VAS Pokusali da isprovociraju Novaka on im se nasmejao

Izvor: medio.rs, 10.Maj.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI DjOKOVIC JE VECI SMEKER OD VAS Pokusali da isprovociraju Novaka on im se nasmejao

Pokušali su Italijani na vrlo posećenoj konferenciji za medije Novaka Đokovića malo da uzburkaju atmosferu pred početak takmičenja na mastersu u Rimu. Ali, prvi teniser sveta nije naseo

Pitali su Novaka Đokovća da prokomentariše mišljenje Tonija Nadala, koji smatra da je najbolji jer nije igrao protiv Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Nadala i Rodžera Federera kada su bili najbolji.

Ali, nije se Novak dao isprovocirati.

Ne mislim ništa o tome - samo se šmekerski nasmejao Novak.

Takođe, predstavnici medija su pitali prvog tenisera sveta da li mu je palo na pamet da ne igra u Rimu, kako bi se spremio za Rolan Garos.

Kada izađem na teren moj posao je da igram najbolje što mogu i da pobedim. Sada sam ovde, ne bi bilo fer prema navijačima da razmišljam drugačije, da mislim da drugi turnir. Ja tako ne radim - bio je jasan prvi teniser sveta.

Novinari su i dalje nastavili sa pitanjima o grend slemu u Parizu, pa ih je zanimalo da li Novak oseća pritisak.

Fokusiran sam samo na Rim. O Rolan Garosu ću pričati kasnije - još jednom je Đoković ponovio.

Đoković je prokomentarisao raskid saradnje između Endija Mareja i njegovog trenera Ameli Morezmo.

Čuo sam, ali ne znam detalje njihovog odnosa. Svi znamo da je pravi izazov organizacija za svakog profesionalnog trenera koji bi želeo da ima privatni život. Za velike šampione kao što su Morezmo i Beker nije lako. Posebno za Ameli, koja se porodila pre pet meseci, a biti majka je najteži posao na svetu. Možete da zamislite koliko je njoj bilo teško da putuje - smatra Novak.

Fantastičnu četvorku čine Novak ĐokovićRafael Nadal, Endi Marej i Rodžer Federer. Prvi teniser sveta pričao je i o potencijalnim naslednicima.

Prvo, nismo samo nas četvorica, tu su Stan Vavrinka, koji je osvojio dva grend slema i Marin Čilić. Među mlađim teniserima ima nekih vrlo sjajnih igrača, koji su agresivni na terenu kao Zverev i Tem. Oni će biti veliki izazov za nas u budućnosti - smatra Đoković.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijani pokušali da isprovociraju Novaka, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2016

Prvi reket planete Novak Đoković održao je u Rimu veoma posećenu konferenciju za novinare pred start Mastersa u rimskoj prestonici. "Sedma sila" je rešetela našeg asa pitanjima...Prošlog meseca, Toni Nadal je rekao da Novak sada dominira zato što ne igra protiv najboljih izdanja Rodžera Federera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.