Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT SLIKA: Lik Novaka Đokovića na patikama Tomaša Berdiha! (FOTO)

Veličanstven potez češkog tenisera kojim je pružio, verovatno, najlepši vid podrške povređenom Novaku Đokoviću.

Tomaš Berdih je danas poražen od Rodžera Federera u polufinalu Vimbldona, ali je drugim činom kupio veliko poštovanje ne samo Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i njegovih poklonika, već i ostatka svetske teniske javnosti.
Naime, Čeh je danas igrao u patikama koje su na sebi imale lik Novaka Đokovića! Na taj način, Berdih je pružio podršku Srbinu, koji mu je pre dva dana predao meč četvrtfinala zbog povrede ramena.
Tomaše, od nas imaš dubok naklon zbog ovoga!
Is that a picture of @DjokerNole on Tomas Berdych’s shoe? https://t.co/y8T1jMeRGm #Wimbledon pic.twitter.com/FUfV58hCxQ
— BBC Tennis (@bbctennis) July 14, 2017

The post HIT SLIKA: Lik Novaka Đokovića na patikama Tomaša Berdiha! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(FOTO) SVAKA ČAST, TOMAŠE: Pogledajte kako je Berdih podržao Đokovića, ostaćete bez teksta

Izvor: Kurir, 14.Jul.2017

Češki teniser Tomaš Berdih pružio je podršku Novaku Đokoviću tako što je na današnjem meču s Rodžerom Federerom igrao u patikama sa likom srpskog tenisera.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.