Fondacija Novak Đoković raspisala konkurs za projekte

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Dec.2015, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Novak Đoković raspisala konkurs za projekte

EOGRAD - Kroz snažna partnerstva sa građanima, udruženjima i organizacijma osnovanim od strane šire zajednice u Srbiji, Fondacija Novak Đoković planira da stvori ambijent u kojem bi deca iz ugroženih zajednica imala mogućnost da se priključe kreativnoj igri kroz koju će razvijati vrednosti i veštine koje će im omogućiti dobar početak u životu i pomoći im da dosegnu svoj pun potencijal sa nadom da će u budućnosti i oni jednog dana doprineti pozitivnim promenama u društvu.


Na osnovu misije ove fondacije i principa traže se nacionalne i lokalne organizacije koje dele slične vrednosti. Kada organizacije osmisle ideje i predlože ih u formi projekta sa određenim budžetom, biće pregledane od strane...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.