Ferer želi Noleta za voditelja na svojoj svadbi

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferer želi Noleta za voditelja na svojoj svadbi

Jedan od iskusnijih tenisera u ATP karavanu, David Ferer, želeo bi da mu Novak Đoković bude jedan od glavnih gostiju na svadbi.

Španac je na zaničnom sajtu drugog gren slema u sezoni, Rolan Garosa u opuštenom intervjuu priznao da ga Noletove šale veoma zabavljaju i da bi ga rado video kao šefa ceremonije na svom venčanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Noletu pripao i najsmešniji poen protiv Ferera VIDEO

ATP Madrid: Ferer najveća pretnja Đokoviću

ATP Barselona: Rafa ponovo preslišao Ferera

Davida Ferera iznervirao plač bebe VIDEO

- Novak bi bio voditelj na mom venčanju, on ume tako dobro da me zasmeje - rekao je trenutno sedmi igrač sveta.

Ferer bi takođe rado video Novaka i u nekom filmu s obzirom da ga smatra najboljim zabavljačem među teniserima.

Od kolega bi vino najradije pio sa Huanom Karlosom Fererom i Albertom Kostom, dok bi na kockanje u Las Vegas išao sa Albertom Montanjesom.

I u ostalim stvarima, Ferer bi se oslanjao pretežno na zemljake, ali bi mu najinteresantnije bilo da pročita jedan iscrpan intervju sa Rodžerom Federerom.

(Foto: Gulliver/Getty)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.