Izvor: RTS, 18.Apr.2021, 12:06

Evans: Pobediti Novaka Đokovića je neopisiv osećaj

Danijel Evans je odigrao sjajan turnir u Monte Karlu, a kao najupečatljiviji momenat izdvaja pobedu nad prvim teniserom sveta.
Britanac je zaustavljen u polufinalu mastersa, gde je od njega bolji bio Stefanos Cicipas (6:2, 6:1).

Evans je prethodno savladao Lajovića, Hurkača, Đokovića i Gofana.
„Bilo je veoma naporno, ali, naravno, kada pobedite prvog tenisera sveta, ne možete da kažete da je bilo loše", rekao je Evans. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
„Protiv Cicipasa je bilo veoma teško. Svakako je preda mnom mnogo rada. Ali ne smem da budem negativan, bila je ovo sjajna nedelja. Neopisiv je osećaj pobediti Novaka Đokovića. To nikada neću zaboraviti".
Evans će od naredne sedmice biti 26. teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

„Nikada neću zaboraviti pobedu protiv Novaka, neopisivo“

Izvor: N1 televizija, 18.Apr.2021

Britanski teniser Danijel Evans izjavio je da nikada neće zaboraviti pobedu protiv Novaka Đokovića na mastersu u Monte Karlu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.