Dve pobede Đokovića u jednom danu, naredni rival Del Potro

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve pobede Đokovića u jednom danu, naredni rival Del Potro

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je večeras pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera sa ubedljivih 6:3, 6:0.

Nakon što je u drugom kolu nadigrao Denisa Šapovalova, najbolji teniser sveta upisao još jednu pobedu i istom danu i to posle svega 62 minuta igre.

Đoković je već u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gemu meča napravio brejk, potom je poveo sa 3:0 i upravo je s razlikom od tri gema i okončao prvi set.

Kolšrajber u drugom setu nije imao rešenje za Đokovića, pretrpeo je tri brejka i set izgubio bez ijednog osvojenog gema.

Naredni protivnik Đokoviću biće Argentinac Huan Martin del Potro koji je u osmini finala bio bolji od Norvežanina Kaspera Ruda sa 6:4, 6:4.

Đoković i Del Potro su do sada odigrali 19 mečeva, a srpski teniser vodi sa 15:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Federer u četvrfinalu, Ćorić propustio dve meč lopte

Izvor: Beta, 16.Maj.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je večeras pobedio Hrvata Bornu Ćorića sa 2:6, 6:4, 7:6(7).Meč Federera i Ćorića, trećeg i 15. tenisera sveta, trajao je dva sata i 33 minuta.Ćorić je sjajno počeo meč i uz dva brejka na startu poveo sa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.