Dva srpska Džokera na jednom mestu

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 08:59

Dva srpska Džokera na jednom mestu

Oproštajna, egzibiciona utakmica u čast dosadašnjeg trenera Mege Dejana Milojevića spojila je na jednom mestu dva Džokera - Novaka Đokovića i Nikolu Jokića.
Iz ”malog velikog kluba” su prethodnih dana najavljivali iznenađenja za taj događaj, a glavno je bilo prisustvo Nikole Jokića u dvorani ”Mega fektori”.

Centar Denvera se pojavio u svom najmršavijem izdanju i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izazvao pozitivnu nevericu kod mnogih, a ubrzo je na parket hale u naselju Braće Jerković kročio i najbolji teniser sveta, Novak Đoković.
Dva Džokera, što je nadimak oba srpska asa, tako su se iznenada srela, popričala, smejala i zajedno pratila meč sedeći jedan do drugog.
Razumljivo, ovaj nenajavljeni susret dvojice u svetu najpoznatijih srpskih sportista izazvao je, razumljivo, veliku pažnju domaćih i stranih medija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.