Mega se oprostila od Milojevića, pepolovljeni Jokić i Đoković na tribinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 21:05

Mega se oprostila od Milojevića, "pepolovljeni" Jokić i Đoković na tribinama

Trener Dejan Milojević oprostio se večeras od svog doskorašnjeg kluba Mega Bemaksa.

U poslednjoj revijalnoj utakmici između Mega Bemaksa i tima "Deki ćao", Milojevićeva ekipa sastavljena od igrača koje trenirao tokom karijere izgubila je 112:103 od Mege, koju je predvodio novi trener Vladimir Jovanović.

Milojević je osam godina proveo u Megi od čega je osam godina bio prvi trener, a najveći uspeh ostvario je osvajanjem trofeja u Kupu Radivoja Koraća 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine.

Milojević je za osam sezona ekipu predvodio na ukupno 345 utakmica.

Oproštajnoj utakmici prisustvovali su Nikola Jokić i Novak Đoković kao i mnogi ljudi iz sveta košarke Predrag Danilović, Božidar Maljković, Saša Obradović, Marina Maljković, Duško Vujošević....

Za ekipu koju je sa klupe vodio Dejan Milojević, igrali su Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Njima su se suprotstavili sadašnji sastav Mega Bemaks na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem. Sastav  je bio pojačan povremenim reprezentativcem Srbije Aleksom Avramovićem, koji je za Megu kao gost nastupao tokom 2012. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko iznenađenje u Beogradu: Jokić i Đoković na Milojevićevom oproštaju od Mege (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Centar Nagetsa je pozdravljen velikim aplauzom i nije propustio priliku da se javi svim akterima meča Pravi spektakl u Beogradu. Na oproštajnom meču Dejana Milojevića od Mege se pojavila i jedna od najvećih zvezda srpske košarke.U dvoranu “Mega faktori” je došao Nikola...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.