Đoković za polufinale protiv starijeg brata buduće svetske zvezde

Izvor: RTS, 14.Okt.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković za polufinale protiv "starijeg brata buduće svetske zvezde"

Novak Đoković, najbolji teniser planete, nastavlja odbranu titule na Mastersu u Šangaju duelom sa Mišom Zverevim u četvrtfinalu. Meč možete pratiti u direktnom prenosu od 09.00 na Prvom programu RTS-a, a rezultat i tok meča možete pratiti u lajv strimu na našem sajtu.

Novak Đoković je osvojio tri titule u kineskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradu u poslednje četiri godine (da podsetimo, porazio ga je Rodžer Federer u polufinalu 2014. godine, što je bio prvi poraz Đokovića posle polufinala 2010. godine kada je bolji od njega takođe bio Švajcarac). 
Srpski teniser još uvek nije izgubio set na turniru, a igrač koji će pokušati da prekine pobednički zamajac Đokovića jeste Miša Zverev, koga je malo ko očekivao u ovoj fazi turnira.
Miša Zverev je mnogo poznatiji kao deset godina stariji brat Aleksandra Saše Zvereve, jednog od projektovanih teniskih zvezda sutrašnjice.
Zverev nikada nije bio bolje plasiran od 45. mesta na ATP rang-listi, a ovo će mu biti prvo četvrtfinale turnira iz serije 1000.
Đoković, na drugoj strani, igra u Šangaju onako kako se i očekuje da to radi najbolji teniser sveta. Pre ovog meča savladao je Vaseka Pospišila sa 6:4, 6:4. Rezultat ukazuje na relativno neizvesnu borbu, ali ona to nikako nije bila.
Đoković i Zverev su igrali kao juniori na Australijan openu (davne 2004. godine), a njihov jedini meč u seniorskoj, profesionalnoj konkurenciji dogodio se 2009. godine, kada je Đoković savladao Zvereva (6:3, 6:3) u četvrtfinalu Marselja.
Meč možete pratiti u direktnom prenosu od 09.00 na Prvom programu RTS-a, a rezultat i tok meča možete pratiti u lajv strimu na našem sajtu.  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak savladao Zvereva, u polufinalu sa Bautistom Agutom

Izvor: RTS, 14.Okt.2016

Novak Đoković, najbolji teniser planete, savladao je Mišu Zvereva sa 2:1 (3:6, 7:6 /7:4/, 6:3) i plasirao se u polufinale turnira u Šangaju, gde brani titulu. U duelu za finale Đoković će u subotu u 10 časova igrati protiv Roberta Bautiste Aguta. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.