Đoković uz kinesku podršku i velike oscilacije do pobjede na startu Pekinga

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković uz kinesku podršku i velike oscilacije do pobjede na startu Pekinga

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspješno je počeo odbranu titule na turniru u Pekingu, pobjedom nad Špancem Giljermom Garsija –Lopesom.

Đoković je u svom prvom meču poslije 25 dana i polufinala US Opena slavio sa 6:2, 6;1, poslije jednog sata i četiri minuta igre, piše B92.

Rival srpskom teniseru u narednom kolu biće Kanađanin Vasek Pospišil, koji je eliminisao Lukaša Rosola >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz Češke sa 6:4, 6:3.

Rezultat duela između Đokovića i Garsija-Lopesa pokazuje da je srpski teniser slavio rutinski, međutim, Španac mu je pružio veliki otpor.

Napravio je dva brejka tokom cijelog meča, ali je najbolji teniser svijeta, iako je pravio određene greške, znao da mu odgovori i na kraju zasluženo trijumfuje.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.