Đoković u polufinalu Njujorka, Tipsarević ispao

Izvor: Politika, 07.Sep.2012, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u polufinalu Njujorka, Tipsarević ispao

NJUJORK – Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD pošto je noćas pobedio Argentinca Huana Martina del Potra sa 3:0 u setovima (6:2, 7:6, 6:4).

Drugi teniser sveta i drugi nosilac turnira u Njujorku, na kome brani titulu, u polufinalu će igrati protiv Španca Davida Ferera, koji je prethodno pobedio srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << igrača Janka Tipsarevića sa 3;2 (6:3, 6;7, 2:6, 6:3, 7:6).

U drugom polufinalu poslednjeg gren slem turnira u sezoni igraće Britanac Endi Mari i Čeh Tomaš Berdih.

------------------------------------------------

Tipsarević: Meč bez mnogo uspona i padova

NJUJORK – Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je posle današnjeg poraza od Davida Ferera u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva SAD da su obojica odigrali odličan meč bez mnogo uspona i padova.

„Mislim da je meč bio dosta intenzivan, bez mnogo uspona i padova. Obojica smo igrači sa osnovne linije i veliki borci na terenu, pa je tako nešto bilo očekivano. Ne verujem da je ni u jednom delu meča neko od nas dvojice igrao zaista loše”, rekao je Tipsarević posle poraza od 3:2 posle više od četiri i po sata igre.

Ferer je istakao da je Tipsarević neverovatan igrač i pravi borac.

„Stvarno sam srećan, meč je bio zaista težak. Janko je neverovatan igrač, pravi borac. On je takođe zaslužio pobedu. Odluka je pala u tajbrejku, a to je lutrija i imao sam sreće u važnim trenucima. Svako poštovanje prema Janku Tipsareviću”, kazao je Ferer.

Tanjug-Beta

objavljeno: 07.09.2012.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.