Djoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2022, 04:31

Djoković u osmini finala Rolan Garosa

Branilac titule na Rolan Garosu u Parizu srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala tog turnira, pošto je pobedio 195. igrača sveta Aljaža Bedenea iz Slovenije posle tri seta, 6:3, 6:3, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 44 minuta.Djoković je igrao sigurno, pet puta je oduzeo servis slovenačkom teniseru, koji nije uspeo da iskoristi jednu brejk loptu.Djoković će u osmini finala igrati protiv 15. nosioca Argentinca Dijega Švarcmana, koji je ranije danas pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske sa 6:3, 6:1, 6:2.Djoković i Švarcman do sada su igrali šest puta, a srpski teniser zabeležio je svih šest pobeda.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2022

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u osminu finala Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 29. tenisera sveta Holandjanina Botika van de Zandhulpa posle tri seta, 6:3, 6:2, 6:4.Peti teniser sveta pobedio je posle dva sata i 11 minuta.On je šest puta oduzeo servis holandskom teniseru, koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.