Švarcman mogući protivnik Djokovića u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2022, 04:31

Švarcman mogući protivnik Djokovića u osmini finala Rolan Garosa

Argentinski teniser Dijego Švarcman plasirao se danas u osminu finala Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 21. igrača sveta Grigora Dimitrova iz Bugarske posle tri seta, 6:3, 6:1, 6:2.Švarcman, 16. teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 17 minuta.On je osam puta oduzeo servis Dimitrovu, koji je napravio dva brejka i čak 59 neiznudjenih grešaka.Švarcman će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela branioca titule, srpskog tenisera Novaka Djokovića i Aljaža Bedena iz Slovenije.Švarcman je do sada odigrao šest mečeva protiv Djokovića i nijednom nije pobedio.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2022

Branilac titule na Rolan Garosu u Parizu srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala tog turnira, pošto je pobedio 195. igrača sveta Aljaža Bedenea iz Slovenije posle tri seta, 6:3, 6:3, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 44 minuta.Djoković je igrao sigurno, pet puta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.