Đoković u odličnom raspoloženju, spreman je za London!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u odličnom raspoloženju, spreman je za London!

Novak je u dominantnom maniru došao do pete titule na masters turniru u Parizu.

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da se odlično oseća posle današnjeg trijumfa na turniru u Parizu i da je pun samopouzdanja.

"Osećam se odlično, pun sam samopouzdanja. Ovo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ohrabrenje pred završni masters turnir u Londonu", rekao je Đoković posle osvajanja trofeja u Parizu.

Đoković je osvojio svoj 34. masters turnir u karijeri, pobedom u finalu Pariza nad Denisom Šapovalovim posle nešto više od sat vremena igre.

"Odlično sam igrao na turniru, pogotovo u poslednja tri meča. Kako je turnir odmicao sve sam se bolje osećao", kazao je Đoković.

Istakao je da je zadovoljan i igrom u finalu, uz reči da je bio dobar i čvrst.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Sa puno samopouzdanja idem u London

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, posle osvajanja Mastersa u Parizu, izjavio je da s puno samopouzdanja ide u London na završni ovogodišnji turnir, gde će sa Rafaelom Nadalom voditi borbu za prvo mesto na ATP listi na kraju godine..."Osećam se odlično, pun sam samopouzdanja tokom čitave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.